Nachmelené mlýny 6

Mama, I’m Coming Home…


Po roce je to tady zase: největší a nejlepší pivní festival Pardubického kraje.

Šestý ročník největšího pivního festivalu v Pardubickém kraji bude opět tradičně druhou zářijovou sobotu – 14. 9. 2024!

VRACÍME SE DOMŮ! Zpátky tam, kde festival začal, do ikonických Automatických mlýnů v srdci Pardubic!

Nejnovější a aktuální informace vždy na našem FB: https://www.facebook.com/events/313532834699500

VSTUP DO AREÁLU A NA CELOU AKCI JE ZDARMA!
Na místě bude k ochutnání cca 100 druhů piv různých stylů (od klasických ležáků až po speciální speciály) od 20 řemeslných pivovarů. Samozřejmě + skvělé jídlo a zábava po celý den.

Rezervace skla / pasu ZDE


NEBUDEME nikde používat jednorázové kelímky, na několika místech budou k zakoupení festivalové opakovaně použitelné kelímky za 100 Kč (+ bude několik oplachových míst samozřejmě).

TIP: za stejnou cenu 100 Kč si můžete TADY dopředu zarezervovat festivalovou celoskleněnou pivní sklenici ze skla (nutno rezervovat dopředu do konce srpna, na místě nebude k dispozici).

TIP TOP TIP: Sklenice + Nachmelený VIP PASS za 350 Kč – zkusíme letos poprvé. S NACHMELVIPASEM dostanete u vstupu tašku se spoustou praktických pivních dárků a získáte vstup do VIP stanu, kde bude stín, dostatek lavic a toalet. Navíc nějaký to základní občerstvení a hlavně – ochutnávka několika vzorků fakt totálních pivních úletů. POJĎTE DO TOHO S NÁMI, počet pasů omezený, velmi nutné rezervovat dopředu do konce srpna TADY (na místě nebude k dispozici).

Rezervace skla / pasu ZDE


Kdo jste byl na některém z minulých ročníků, víte, že to bylo parádní. Kdo ne, máte možnost to zjistit letos. Přijďte si užít konec léta 14. září na festival Nachmelené Mlýny do centra Pardubic!

Nejnovější a aktuální informace vždy na našem FB: https://www.facebook.com/events/313532834699500